Teleconstructia

Firma fondata in anul 1954, implineste in 2012 venerabila varsta de 58 ani. Intreprindere subordonata Ministerului Transporturilor si Telecomunicatiilor, Teleconstructia este binecunoscuta ca principalul realizator al infrastructurii de telecomunicatii in Romania si formatorul de specialisti ( muncitori de inalta calificare, tehnicieni, ingineri ) pentru sistemul national de telecomunicatii, precum si pentru alti detinatori de echipamente si instalatii specifice acestui domeniu.


Intre 1954 - 1990,
Teleconstructia a fost singura companie din Romania in domeniul constructiei si instalarii retelelor si echipamentelor de telecomunicatii. In aceasta perioada a realizat dezvoltarea si modernizarea la nivel national a infrastructurii retelei publice de telecomunicatii din Romania ( retele, echipamnete, lucrari civile) in conformitate cu programul Ministerului Transporturilor si Telecomunicatiilor. De asemenea, a realizat toate lucrarile de comunicatii pentru unitatile din subordinea celorlalte ministere, precum si altor unitati economice cu statut propriu. Pe plan extern, a proiectat si realizat lucrari de telecomunicatii in Algeria, Grecia, Libia si Iugoslavia.

Dupa 1990 prin Hotarare de Guvern
Teleconstructia a devenit societate pe actiuni, dispunand de un capital social initial de 214.
3 milioane lei la data de 30.06.1990.

Obiectul pricipal de activitate a fost definit in acel moment astfel: "executarea lucrarilor de constructii-montaj de suprafata si subteran pentru sistemul national de comunicatii si pentru conectarea acestuia la sistemul mondial, obiect de activitatea adaptat si completat in timp la cerintele pietei, dar pastrandu-si pozitia de principal furnizor servicii de constructii-montaj in telecomunicatii.


Incepand cu anul 1994
Teleconstructia este o societate cu capital integral privat, inregistrata ca persoana juridica in registrul comertului sub numarul J40/1502 . La 30.06.1999 capitalul societatii a fost reevaluat la 99359,2 milioane lei (11,9 mil $)

Pana in momentul de fata
Teleconstructia si-a pastrat statutul de lider al pietei de telecomunicatii, si-a mentinut unitatea teritoriala fiind prezenta cu sucursale sau formatii de lucru in toate judetele tarii si si-a completat obiectul de activitate prin ascederea pe piete conexe.Cifra de afaceri a companiei in anul 2002 a fost de 21,5 milioane $.

Compania
Teleconstructia este pregatita si are capacitatea de a satisface toate exigentele clientilor sai, de a asigura servicii la timp si de buna calitate in domeniul sau de activitate.

Contact rapid

Str. Fanului nr. 3, Bucuresti - Romania
Tel: 021 434 16 01
Fax: 021 434 16 08
E-mail: office@teleconstructia.ro
Web: www.teleconstructia.ro

Parerea clientilor

Metrorex SA
Date: Mar 15, 2010


"Societatea Teleconstructia a executat lucrari de buna calitate, in termenele contractuale si este agreata de noi ca furnizor de servicii constructii-montaj in telecomunicatii."

Viziunea noastra

Sa oferim clientilor nostri produse si servicii de telecomunicatii de cea mai buna calitate.

Paraschivescu Corneliu

Teleconstructia

2017 - 63 de ani

Constructii- Montaj in Telecomunicatii

50

Parteneri

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title

Title